Samsung Galaxy Alpha Türkiye fiyatı

Samsung Galaxy Alpha Türkiye fiyatı

iPhone 6 ile rekabet edebilmek için baştan aşağı yenilenmiş, üst düzey malzemeyle imal edilmiş bir cihaz geliştiren Samsung, Alpha adlı yeni bir seriyi piyasaya sürmüştü. Metal çerçevesi, ultra ince ve oldukça hafif yapısıyla yeni iPhone'nin sınıfından yarışa giren cihaz nihayet Türkiye'de.

4,7 inç HD Super AMOLED ekranlı Galaxy Alpha, önümüzdeki günlerde resmen ülkemizin teknoloji mağazalarında yerini alacak. İnternet üzerinden satışı başlayan lüks tasarımlı akıllı telefon, 20nm'lik sekiz çekirdekli Exynos 5430 çipsetten gücünü alıyor. Teknik özellikleriyle Sony Xperia Zx Compact modellerine yakın bir görüntü oluşturan Alpha, 2.000 mAh altındaki pili nedeniyle eleştiriliyor.

1.899 TL olarak belirlenen Galaxy Alpha'nın Türkiye fiyatı, LG G3 gibi bir süper telefonla karşılaştırıldığında oldukça yüksek. Yurtdışında da benzer tepkiler alan üreticinin ani fiyat indirimine gitme ihtimali bulunduğundan Alpha meraklılarına beklemelerini tavsiye ediyoruz. Samsung Galaxy Alpha sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler