Samsung metal kasalı Galaxy Alpha telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor

Samsung metal kasalı Galaxy Alpha telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor

Samsung'un bir üst düzey akıllı telefonunda kullanması beklenen Galaxy Alpha adına ait marka başvurusu, geçtiğimiz mayısta yayımlanmış ve Koreli kaynakların ilk iddiaları su yüzüne çıkmıştı. 5 inç altı sınıfına mensup olacağı bildirilen Galaxy Alpha, yine aynı kaynağın ifadelerine göre Samsung tarafından "kart telefon" lakabıyla anılıyor. 6 milimetre inceliğinde olduğu ileri sürülen cihaza dair yeni bilgiler gelmeye başladı.

ETNews sitesinin endüstri kaynakları, Galaxy Alpha'nın önümüzde ay resmen tanıtılacağını iddia etti. Galaxy S dışındaki bir cihaz ailesinin ilk telefonu olacak bu Android işletim sistemli aygıt, alüminyum malzemeden imal edilmiş bir kasa, sekiz çekirdekli Exynos çipset ve 4,7 inçlik Super AMOLED ekranı bünyesinde barındıracak. Şimdilik bu iddiaların netleşen tek bölümü, Galaxy Alpha adında bir telefonun yakında tüketicilerle buluşacak olması.

Metal kasayla donatılıcağı konuşulan bir diğer Samsung akıllı telefonu olan Galaxy F, büyük ihtimalle Alpha'dan ayrı olarak geliştiriliyor. Zira farklı kaynaklar, cihazın 5,25 inçlik bir ekrana ev sahipliği yaptığını doğrulamıştı. @evleaks tarafından sızdırılan basın görselleri de bu telefonun varlığına en büyük kanıt olmuştu.



Eklenme tarihi: 14.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler