Samsung Galaxy A9 Pro'nun teknik özellikleri

Samsung Galaxy A9 Pro'nun teknik özellikleri

Samsung'un 2016 model Galaxy A serisine ekleyeceği en güçlü cihaz olan Galaxy A9 Pro, bir süredir test çalışmalarıyla gündemde. Aktif olarak test edilmekte olan cihazın haliyle performans sonuçları gün yüzüne çıkmaya başladı. GFXBench sisteminde A9100 model numarasıyla listelenen orta-üst seviye telefon, A9'a kıyasla daha gelişmiş özellikleri beraberinde getiriyor.

Testlerde 5,5 inç ekranla listelenmesine rağmen 6 inçlik Full HD bir Super AMOLED ekran kullanacağı bilinen A9 Pro, tıpkı A9 gibi Qualcomm'un 1,8 GHz çift çekirdekli Cortex-A72 ve dört çekirdekli Cortex-A53 işlemcili Snapdragon 652 çipsetinden gücünü alacak. 4 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, 16 MP arka, 8 MP ön kamera ve Android 6.0 Marshmallow yazılımının mevcut olduğu akıllı telefonun yine 4000 mAh kapasiteli bir pilden beslenmesi bekleniyor.

A9 Pro'nun tasarımı, A9 ile büyük benzerlik göstermesine rağmen neden geliştirildiği ve çıkış tarihi hakkında elimizde en ufak bir bilgi dahi yok. Ancak son dönemde sıklaşan söylenti ve sızıntılar, tanıtımın hiç de uzak olmadığına işaret ediyor.



Eklenme tarihi: 8.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler