Samsung 2 telefonla piyasayı dağıttı

Samsung 2 telefonla piyasayı dağıttı

Samsung hem Türkiye pazarında hem de dünya pazarında rakiplerine karşı sürekli güçleniyor. Cep telefonu pazarsında inanılmaz derecede bir rekabet var. Türkiye piyasasının durumu gereğince üreticiler, tüketicilere bir çok farklı model sunarak telefon satmaya çalışıyor. Samsung son yıllarda kayar kapaklı modellerde ve dokunmatik ekranlı modellerde iananılmaz satış rakamlarına ulaştı.

Samsung’un en son iki bombası
Samsung, Türkiye’de E250 modelinde yakaladığı başarıyı, Nokia ve Apple’ın karşısında Wave, ve Monte modelleri ile yakalamaya çalışıyor. Samsung S8500 Wave, 5 MP kamerası, HD kalitesinde video kaydı ve 1 GHz işlemcisi ile dikkat çekiyor. Samsung S5620 Monte ise bu modelin bir düşük versiyonu. 3.2 MP kamerası bulunuyor ve wireless, 3G, Görüntülü görüşme gibi tüm özelliklere sahip.

Telefonları karşılaştırma
Şimdi Samsung’un bu iki telefonu ile Apple iPhone 3GS, Apple iPhone 4 ve Nokia X6’yı karşılaştıralım. Cep Telefonu Karşılaştırma Asistanı’nı kullanarak bu listeye başka telefonlar da ekleyebilirsiniz. Telefon Karşılaştırma Asistanın’da aynı anda 10 model karşılaştırılabilir.

  • Samsung Wave, Samsung Monte, Apple iPhone 3GS, Apple iPhone 4 ve Nokia X6’nın karşılaştırması için tıklayınız.

Telefonlarla çekilen fotoğraflar:



Eklenme tarihi: 16.07.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler