Salamworld ilk Global Zirvesi’ni İstanbul’da gerçekleştiriyor

Salamworld ilk Global Zirvesi’ni İstanbul’da gerçekleştiriyor

Dünyanın ilk ve tek Müslüman Sosyal Ağı ve IT Projesi Salamworld, ilk Global Zirvesi’ni 13 Şubat, 2012, Saat: 16.00’da, İstanbul Çiragan Palace Kempinski Hotel’de gerçekleştiriyor.

13 Şubat 2012, Pazartesi günü, dünyanın dört bir yanından Müslümanların Temsilcileri, İslami değerlere dayalı olarak kurulan, bu yılın Ramazan ayında açılacak olan ilk IT Projesi olan SalamWorld’ün I.Global Zirvesi’ne katılmak üzere İstanbul’a geliyor. Zirve toplantısına katılacak önemli din adamları ve siyasetçiler: Salamworld Global Zirvesi, İslam dünyasında, Müslümanların yararına ileri bilgi teknolojilerinin uygulanması ve fikir ve görüş alışverişinde bir platform oluşturulması ve üretici ve yenilikçi düşüncelerin üretilmesine hizmet edecektir.

SalamWorld Zirvesi’ne yüksek düzeyde konukların ve hükümet yetkililerinin katılması beklenmektedir. Zirve’ye 30’dan fazla ülkeden toplum ve cemaat liderleri, ünlü kişilikler katılacaktır. Bunlardan bazıları: Nobel Barış Ödülü sahibi Yemenli Gazeteci ve Aktivist Tevekkül KERMAN, ünlü besteci ve şarkıcı Sami YUSUF, ünlü haberci ve haber sunucusu Rizwan KHAN , Bosna Hersek Diyanet İşleri Başkanı Mustafa CERIC ve Türkiye’den sanat ve tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet ÖZHAN.

Salamworld Hakkında – Salamworld, İslami değerlere dayanan global bir IT/Bilişim ve sosyal medya projesidir. Salamworld projesi tüm siyasi mülahazalardan uzak, ticari bir platformdur.

Salamworld, dünyada İslam kültür ve mirasını tanıtmak amacıyla çok dilli bir biçimde tasarlanmış bir iletişim platformudur. Bununla birlikte, Salamworld dünyada Müslümanların iletişim kurmasına da hizmet edecektir. SW, kullancı dostu uygulamaları ve güvenli-zararsız içeriğiyle yeni nesillerin ihtiyaçlarını karşılayacaktır.



Eklenme tarihi: 13.02.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler