Rusya'dan çift ekranlı akıllı telefon

Rusya'dan çift ekranlı akıllı telefon

Her gün yeni bir ürüne alıştığımız akıllı telefon pazarında tasarımlar birbirlerine benzerken bu artık hem teknoloji severleri hem de kullanıcıları biraz olsun sıkmaya başladı. Firmalar da farklı tasarımlar deneyerek pazarda kendilerine yer bulmak için çabalıyorlar.


Rusya tabanlı YotaPhone şirketi de bu farklı tasarımlardan biri için çalışıyor. Firma hazırladığı akıllı telefonda hem arka yüzde hem de ön yüzde olmak üzere iki farklı ekran kullanarak akıllı telefonlara farklı bir açıdan yaklaşıyor. İkinci ekranın en önemli özelliğiyse elektronik kitap okuyuculardan alışık olduğumuz E Ink teknolojisine sahip olan elektronik mürekkep kullanıyor olması. Ön yüzde 4.3 inç 720 x 1280 piksel LCD ekran bulunurken, E Ink olan ekran 4.3 inç büyüklüğünde ve 200 ppi değerinde.

1.5 GHz Snapdragon S4 işlemci, 2 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanına sahip olacak cihaz 12 MP kamerası ile de üst sınıf bir profil çiziyor. Cihazla tüketicinin ilk buluşacağı zaman 2013’ün 3. çeyreği olacak. Bakalım kullanıcıların alışık olmadıkları akıllı telefona karşı tepkileri ve talepleri ürün kadar farklı olacak mı?



Eklenme tarihi: 13.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler