Run Sheldon iOS oyunu ile koşmak çok eğlenceli

Run Sheldon iOS oyunu ile koşmak çok eğlenceli

Kaplumbağa ve Tavşan masalını bilmeyeniniz yoktur. Koşu esnasında kendine güvenerek uyukuya dalan tavşanı geçip, birincilik kupasını kazanan kaplumbağanın masalı nesilden nesile hala anlatılır. Peki tavşan kaplumbağamızdan intikam almak için kupasını çalarsa ne olur. Run Sheldon isimli harika bir iOS yapımı ortaya çıkar.


İspanya merkezli Bee Square isimli, girişimcileri arasında Kasım Zorlu, Ümit Cankay ve Sabri Nasit isimli Türk’lerin de olduğu firmanın ilk oyunu olan Run Sheldon’dan bahsediyoruz. Kaplumbağa ve Tavşan masalından esinlenerek sonsuz koşu türünde ortaya çıkan iOS oyununda kupamızı çalan tavşanlardan geri aldığımız kupayla kaçmaya çalışıyoruz. Tabii kaçarken karşımıza bizi yakalamak isteyen tavşanlar ve türlü engeller çıkıyor.


4 Nisan’da yayınlanan oyun ilk üç günde 350 bin indirme gibi bir sayıya ulaşarak ciddi bir başarı elde etmiş. Aynı zamanda oyun Aile Oyunları kategorisinde 20’den fazla ülkede birinci sırada. Oyunun dili şimdilik İngilizce fakat yakın zamanda gelecek güncelleme ile birlikte içinde Türkçe’nin olduğu 8 dil daha eklenecek.


Sesleri, grafikleri ve eğlenceli tarzıyla güzel bir hikayeyi birleştiren Run Sheldon oyununu aşağıdaki linklerden iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar için hemen indirebilir ve keyifli dakikalar geçirmeye başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 8.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler