Rovio Games'ten MOBA türüne yeni bir alternatif: Battle Bay

Rovio Games'ten MOBA türüne yeni bir alternatif: Battle Bay

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte mobil oyun sektöründe belirli yapımların yükselişi gözlendi. Angry Birds, işte bu yapımların başında geliyor. Finlandiyalı geliştiricisi Rovio Games'i devasa bir stüdyoya dönüştüren, hatta Hollywood'un kapılarını aralayan bu yapım eski ihtişamını geride bırakalı çok oldu. Angry Birds tutkusu sona eren mobil oyuncuları yeni oyunlarıyla yeniden kendine çekmeye çalışan geliştirici, bu defa MOBA türünde şansını deniyor.

Bir süre önce bölgesel olarak indirmeye sunulan Rovio Games'in yeni yapımı Battle Bay bugün dünya genelinde mobil cihaz sahipleriyle buluştu. Vainglory gibi yapımların öne çıktığı mobil MOBA piyasasında farklı bir konseptle oyunseverlerin karşısına çıkan Rovio, Battle Bay oyununda deniz üzerinde silahlı botların mücadelesini temel alan bir rekabet sistemi kurmuş.

Tamamen ücretsiz indirilebilen, iOS ve Android uyumlu Battle Bay, uygulama içi ödemelerde 18 liradan 370 liraya kadar geniş ölçekli bir sanal mağazaya sahip. Rovio Games'in son projesine ait oynanış videosunu aşağıdan izleyebilir, isterseniz oyunu App Store ve Play Store'den indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 4.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler