RIM. resmi BlackBerry 10 sayfasını yayına aldı

RIM. resmi BlackBerry 10 sayfasını yayına aldı

Yakın zamanda çıkartacağı BlackBerry 10 işletim sistemi ile birlikte, kaybettiği pazar payını geri kazanmaya çalışan Research In Motion, resmi haber sayfasını yayına aldı.

İnternet sitesinde çok fazla bilgi verilmese de, işletim sistemiyle beraber çıkartacağı L serisinin yeni telefonuna ait bir küçük bir görüntü BalckBerry içindeki değişimi çok güzel yansıtıyor. L serisindeki QWERTY klavyeye sahip olmayan yeni BlackBerry, yen işletim sistemini kullanan ve kullanıcıya ulaşan ilk telefon olacak.


2013’ün başlarında piyasada olacak yeni cihazlar ve işletim sistemi için RIM hızlı bir şekilde çalışıyor. Özellikle eski hatalara düşmek istemeyen RIM çok hassa bir nokta olan uygulamalar konusunda bu sefer çok titiz. Geliştiricileri özel olarak koordine eden RIM ne kadar başaralı olur bilemeyiz, fakat tekrar eski günlerine dönmek için büyük bir çaba içinde olduğunu da göz ardı edemeyiz. BlackBerry 10 ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak için resmi sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler