Realme Watch’un İlk Akıllı Saati Türkiye’ye Geldi

Realme Watch’un İlk Akıllı Saati Türkiye’ye Geldi

Realme akıllı telefonun yanı sıra akıllı kulaklık, akıllı TV, akıllı hoparlör ve akıllı saat olmak üzere farklı kategorilerde ürünlerinin sayısını artırmaya devam ediyor. Buna istinaden Realme Watch isimli ilk akıllı saatini Türkiye’ye getirdi.

Realme Watch, 1.4 inçlik 320x320 piksel çözünürlüğünde dokunmatik bir ekrana sahip. Ekran çizilmelere karşı korunurken, 380 nit parlaklık değeri ile dış mekanlarda kullanmanız durumda kullanıcısını hayal kırıklığına uğratmıyor. Üstelik su altında kullanımı da mümkün.
Realme Watch’un özellikleri arasında şunlar da var:
Koşu, yürüyüş, antreman, futbol, basketbol, masa tenisi, badminton, yoga gibi aktiviteler içeren ve toplam 14 spor modunu destekleyen Realme Watch, kullanım kolaylığını sizlere sunuyor.

Müzik çalmak veya fotoğraf çekmek isterseniz Realme’nin Link uygulaması ile akıllı telefona bağlanabilen Realme Watch çağrı mesaj ve alarm hatırlatma, hava durumu tahmini gibi akıllı bildirim işlevlerini de kullanıcılarına sunuyor. Su içme hatırlatıcısı, uyku izleme gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor. Akıllı saatler söz konusu olduğunda elbette işin sağlık kısmı oldukça önemli oluyor.

Realme Watch, sağlık tarafında ise gerçek zamanlı kalp atış hızı sensörü ve kandaki oksijen miktarını izlemek için de SpO2 monitörü bulunduruyor. Kalp atış hızınızı kesintisiz bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Kalp atışı izlemesi açıkken 9 gün boyunca pil ömrü sunuyor. Realme Watch’ta 160 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor. Ayrıca güç tasarrufu modunu açtığınızda kullanım süreniz 20 günü bulabiliyor.

Üstelik beklenenden daha uygun bir fiyatta piyasaya sunuldu. Realme Watch Türkiye satış fiyatı 599 TL olarak belirlendi.



Eklenme tarihi: 24.09.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler