Rambus Binary Piksel sayesinde daha net fotoğraflar

Rambus Binary Piksel sayesinde daha net fotoğraflar

Her gün gelişen mobil teknoloji içerisinde birçok farklı firma yeni teknolojileriyle cihazlarımızın günlük hayatımızın içerisinde daha kolay, daha performanslı işler yapması için sürekli olarak çalışıyor.


Özellikle akıllı telefonlarda fotoğraf ve video kaliteleri ayrı bir önem kazandığı günümüzde firmaların büyük bir bölümü bu yöne doğru çalışmalar yapıyor. Rambus firması da yeni teknolojisi Binary Pixel ile akıllı telefonlardaki fotoğraf çekimlerinde parlamaları en aza indirerek tüm nesnelerin daha net görünmesini sağlayan teknolojisiyle dikkat çekiyor.

Binary Pixel sayesinde, fotoğraf çekimlerinde insan gözünün farklı eşiklerdeki yapısı taklit edilerek akıllı telefonlarda çok daha net fotoğraflar elde edilmesi sağlanıyor. İleride akıllı telefonlarda görmeye başlayacağımız teknolojiyi daha iyi anlamak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Günümüzdeki kamera teknolojilerinin üzerine rahat bir şekilde entegre edilebilecek teknolojinin ne zaman kullanılmaya başlayacağı ise şimdilik bilinmiyor.




Eklenme tarihi: 27.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler