Qualcomm Snapdragon 820'nin AnTuTu performansı görüntülendi

Qualcomm Snapdragon 820'nin AnTuTu performansı görüntülendi

Yeni amiral gemi çipseti için Çin'de özel bir tanıtım etkinliği gerçekleştiren Qualcomm, Snapdragon 820'yi ilk kez bir telefonda kullanıma sundu. MediaTek'in LTE destekli çipset piyasasında topladığı siparişler nedeniyle bu sene Uzak Doğu'da büyük kayıp yaşayan yarı iletken devi, gelecek yıla daha geniş bir tasarım portföyüyle çıkmakta kararlı.

Snapdragon 820 yongasının büyük ilgi gördüğü etkinlikte referans cihazı inceleyen MyDrivers.com, AnTuTu'nun son sürüm performans testi uygulamasıyla yongasetin ilk düzgün testini gerçekleştirmiş. Apple iPhone 6s'ye eşlik eden A9 yongasının 120 bin seviyesinde olduğu AnTuTu v6.0 test aracı, özel tasarım 64-bit Kyro işlemci ve Adreno 530 GPU'lu Snapdragon 820'ye 132 bin seviyesinde bir puan vermiş.

6,2 inç 2560 x 1600 piksel ekran ve 3 GB LPDDR4 RAM ile donatılmış olan referans akıllı telefon, satışa hazır bir ürün olmamasına rağmen oldukça yüksek bir sonuç ortaya çıkarmış. Gelecek sene tanıtılacak tüketicilere yönelik çözümlerde Snapdragon 820'nin daha da iyi sonuçlar elde etmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 12.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler