Plants vs. Zombies 2, iOS için dünya genelinde indirmeye sunuldu

Plants vs. Zombies 2, iOS için dünya genelinde indirmeye sunuldu


İlk oyunu otuzdan fazla 'yılın oyunu' ödülüne layık görülen Plants vs. Zombies serisi, ikinci yapımıyla dünya genelindeki oyunseverlerin beğenisine sunuldu. Bitkiler ve zombiler arasındaki eğlenceli mücadele, Plants vs. Zombies 2 ile devam ediyor! PopCap tarafından geliştirilen oyun, çok daha fazla bitki ve zombi türü, yeni güçler, yeni çevreleri bünyesinde barındırıyor.

Plants vs. Zombies 2 oyuncuları, Çılgın Dave'nin bitkileriyle zombilere karşı verdiği mücadelede ona yardım etmeye çalışacaklar. Farklı bölgeler ve yepyeni özelliklere sahip güçlü bitkilerle donatılan yapımda, zombi tavuklardan Antik Mısır'daki zombi Ra'ya kadar birçok yeni zombiye karşı merkezinizi savunacaksınız. Seviyeleri tamamladıkça anahtar ve yıldız kazanacak; bu birimler sayesinde yeni bitkiler, güçler ve bölümler açabileceksiniz.

Tamamen ücretsiz olan Plants vs. Zombies 2, maalesef freemium modelini benimseyen yapımlar arasındaki yerini aldı. Ancak oyunun ilk incelemelerinde, uygulama içi ödeme sistemini kullanmadan bölümleri tekrar tekrar oynayıp gerekli oyun içi parayı kazanmanın mümkün olduğu ifade ediliyor. Yani PvZ'nin meşhur oynanış türüne hayran oyuncular, yapımı bir kuruş bile ödemeden, zevkle tamamlayabilecek.

Oyun geliştirme faaliyetlerine Electronic Arts bünyesinde devam eden PopCap, Plants vs. Zombies 2'yi şimdilik yalnızca iOS platformu için indirmeye sundu. Daha önce Yeni Zelanda ve Avustralya gibi birkaç ülkede bölgesel çıkışı gerçekleştirilen yapımı indirebilmek için iOS 5.1 ve üstü bir işletim sistemi versiyonunun yüklü olduğu iPhone 4, 4S, 5, iPad 2, 3, 4, iPad mini, dördüncü nesil ve beşinci nesil iPod touch modellerinden birine sahip olmak gerekiyor.

Plants vs. Zombies 2'nin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir, Apple App Store bağlantısına aşağıdan ulaşarak oyunu mobil cihazınıza yükleyebilirsiniz. ve diğer platformlar için PvZ2 ile ilgili yeni gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 15.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler