PicsArt Android uygulaması ile fotoğraflarınızı başkalaştırın

PicsArt Android uygulaması ile fotoğraflarınızı başkalaştırın

Akıllı telefonlarla fotoğraf çekmek artık hayatımızın değişilmezlerinde biri haline gelirken uygulamalar ile bu fotoğraflar üzerinde oynamak hepimiz için ayrı bir uğraş oldu.


PicsArt uygulaması da fotoğraflarınız üzerinde değişiklik yapmak için size birçok seçenek sunan ve bunu çok kolya bir şekilde sosyal ağlarda paylaşmınız sağlayan bir uygulama. Uyguylama içerisinde onlarca filtre, efekt bulunduğu gibi düzeltme araçları ve fotoğrafları eğlenceli hale getirmenizi sağlayan clipartlar, çerçeveler bulunuyor.


Uygulama aynı zamanda fotoğraflarınız hem kendi oluşturduğu sosyal ağda, hem de diğer sosyal ağlarda çok kolay bir şekilde paylaşmanızı da sağlıyor. Uygulamanın arayüzü sayesinde fotoğraflar üzerinde oynama yapmak gerçekten çok kolay ve bu sayede uygulama diğerlerinden başarılı bir şekilde ayrılıyor.


Siz de fotoğraflarını farklılaştırmak istiyorsanız, ücrestsiz olarak kullanılabilen uygulamayı akıllı telefonunuza yüklemek için aşağıdaki linkten Play mağazasına giderek hemen uygulamayı yükleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 23.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler