PhotoDJ, Video DJ nasıl kullanılır?

PhotoDJ, Video DJ nasıl kullanılır?

Sony Ericsson model telefonların bir çoğunda bulunan bu iki yazılım sayesinde resmlerinizi ve videolarınızı düzenleyebilir, ses veya efektler ekleyebilir, boyutlarını küçültebilirsiniz. PhotoDJ ve VideoDJ telefonunuzun modeline göre değişik özellikler gösterebilir.
Sony Ericsson K660i
PhotoDJ ile neler yapabilirim?
PhotoDJ ile galerinizden seçtiğiniz herhangi bir resim üzerine küçük resim ve birbirinden farklı çok ilginç çerçeve ekleyebilirsiniz. Fotoğraflarınıza siyah-beyaz, sephia, negatif, çizgifilm gibi bir çok değişik efeklerden birini uygulayarak değişik görüntüler elede edebilirsiniz. Resim üzerinde oynama yapabilir, yazı yazabilirsiniz. PhotoDJ ile resimlerinizi döndürebilir veya kırpabilirsiniz.

VideoDJ ile neler yapabilirim?
VideoDJ ile galeriden seçtiğiniz bir videoya yazı ve arka plan sesi ekleyebilir, eğer isterseniz videonuzu yeniden seslendirebilirsiniz. VideoDJ ile resim galerinizdeki tüm resimleri video slayt olarak kaydedebilir, aynı zamanda seslendirebilirsiniz. Telefonunuzda buluanan cideoları istediğiniz bir yerinden kesip bölebilirsiniz. Elde ettiğiniz bu videoları MMS ile arkaşadaşlarınıza gönderebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler