Pebble akıllı saatleri Android Wear uygulama desteği kazandı

Pebble akıllı saatleri Android Wear uygulama desteği kazandı

Pebble, aralıkta deneme sürecine soktuğu 2.3 sürüm numaralı yazılım güncelleştirmesini bugün resmen dağıtmaya başladı. Yeni nesil akıllı saat furyasına öncülük eden Pebble saatleri, bu güncelleme sayesinde artık Android Wear destekli uygulamalardan da uyarı toplayabilecek.

2013'ten beri bir milyondan fazla akıllı saat satan Pebble, yeni yazılım yükseltmesiyle Android saatlerden bile daha geniş bir uyarı görüntüleme kabiliyetine sahip oluyor. Hangoust uygulamasından mesaj alıp, bu mesajlara hazır şablonlarla cevap verme veya belirli ödeme uygulamalarına ödeme onay talimatı verebilme gibi fonksiyonlar, Pebble saatlerinin sektördeki yerini daha da sağlamlaştıracağını söylemek mümkün.

Uygulama ve cihaz desteği bakımından piyasada rakipsiz hale gelen Pebble'nin ucuz fiyat politikası sayesinde çok daha fazla mobil cihaz kullanıcısına hitap etmesi de rekabetçiliğini artıran en önemli unsurlardan. Ancak Apple Watch ve ikinci nesil Android saatlerle mücadele edebilmesi için başarılı teknoloji girişiminin bundan daha fazlasına ihtiyacı var.





Eklenme tarihi: 17.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler