Pebble, 7 gün kullanım süresine sahip yeni akıllı saatlerini duyurdu

Pebble, 7 gün kullanım süresine sahip yeni akıllı saatlerini duyurdu

2012'de Kickstarter bağış platformunun en yüksek hasılatlı projesi olarak teknoloji dünyasına adımını atan Pebble, bugün iki yeni saat tanıttı. Uzun kullanım süresi ve uygun fiyat tercihlerinden ödün vermeyen başarılı girişimin Android ve iOS kullanıcıları için oluşturduğu rakipsiz akıllı saat ekosistemi bu ürünlerle genişlemeye devam edecek.

Yine elektronik kağıt ekran kullanarak pil ömrünü 7 gün seviyesinde tutan firmanın 2016 model çözümü Pebble 2, bünyesinde barındırdığı kalp atış hızı sensörüyle gelişmiş fitness özellikleri kazanıyor. Binlerce Pebble uyumlu uygulamadan uyarı alma, müzik kontrolü, bütünleşik mikrofon sayesinde hem iOS hem de Android'de sesli komut özelliği, Apple Health, Google fit uygulama desteği ve 30 metreye kadar su geçirmez polikarbonat gövdesiyle Pebble 2 kendi klasmanında rekabete imkan tanımıyor.

Beş farklı renk seçeneğiyle 129 dolar seviyesinden satışa sunulacak olan Pebble 2'ye kalp atış hızı sensöründen yoksun olan Pebble 2 SE modeli eşlik edecek. Bu cihaz için fiyat 99 dolar olarak belirlenmiş. Pebble'nin kendi internet sitesinden ön siparişe açılan Pebble 2'ler gelecek ay satışa çıkacak.



Eklenme tarihi: 6.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler