Patlican müzik yarışması

Patlican müzik yarışması

Haziran 2007'de kapılarını açtığı günden bu yana üye sayısı 2.5 milyonu aşan Patlican, Aralık 2008'de başlattığı müzik yarışması ile bu yıl da gençlerin müzik konusundaki yeteneklerini ortaya koyabilmelerine ve kendilerini tüm Türkiye'ye göstermelerine fırsat tanıyor.

minton MGSM-51Müziğini yansıt, kazan
31 Ocak 2009 tarihine kadar devam edecek yarışma kapsamında, Patlican üyeleri müzikteki yeteneklerini gösterdikleri videoları patlican.com.tr'ye yükleyerek diğer Patlican üyelerinin oylamasına sunacaklar. Patlican Müzik Yarışmasında birinci olan kişi/grup, 7 Mart 2009'da yapılacak Patlican İstanbul Konseri'nde ön grup olarak sahne almaya hak kazanacak. Her hafta en fazla oy alan 5 video, NR1 TV'de Patlican sponsorluğunda gerçekleşen programda yayınlanacak.

Birbirinden değerli hediyeler
Patlican üyeleri tarafından en çok oy alan ilk 10 video sahibi sevdikleriyle konuşmak için 1000 kontör kazanırken, en çok oy alan 10 video arasından, jürinin belirlediği ilk 3 video sahibi ise Yamaha'dan 10 bin, 5 bin ve 3 bin YTL'lik hediye çeki ile ödüllendirilecek.

Patlican üyelik
Kurulduğundan bu yana 5.5 milyon kişinin ziyaret ettiği ve sadece Avea'lı değil, diğer GSM operatörlerine üye gençler tarafından da ilgiyle takip edilen Patlican'a üye olmak için tek yapılması gereken, patlican.com.tr'yi ziyaret etmek ya da KAYIT yazıp boşluk bırakarak ad, soyad, plaka kodu, doğum yılı ve cinsiyetin ilk harfini 4362'ye SMS ile göndermek.



Eklenme tarihi: 22.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler