Parmak izi okuyuculu HTC One Max 15 Ekim'de resmiyet kazanıyor

Parmak izi okuyuculu HTC One Max 15 Ekim'de resmiyet kazanıyor


HTC'nin ilk telefon-tablet melezi olarak piyasaya sürülecek One Max isimli çözümü, önümüzdeki hafta resmen teknoloji basınına tanıtılacak. Tayvan medyası için 18 Ekim, Hong Kong için 16 Ekim ve son olarak dünya tanıtımı olarak nitelendirilen Çin'deki organizasyon içinse 15 Ekim tarihli davetiyelerin dağıtımına başlayan uzak doğulu firma, ekonomik zorluklarla mücadele ettiği şu dönemde One serisinin dev üyesiyle çıkış arayacak.

5.9 inç büyüklüğünde Full HD Super LCD 3 ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 veyahut Snapdragon 800 serisi bir yongada sistem, 4 Ultrapiksel HTC Zoe kamera, BoomSound çift hoparlör, microSD kart yuvası, 3.300 mAh pil, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve HTC Sense 5.5 kullanıcı arayüzünü yapısında ihtiva edecek akıllı telefon-tablet bilgisayar karması, aynı zamanda HTC'nin parmak izi okuyuculu ilk Android çözümü de olacak.

Sızan prototip görüntülerinde, arka kameranın altına entegre edildiği görülen parmak izi okuyucuya HTC Sense arayüzünde ne gibi fonksiyonlar yüklendiği henüz gün yüzüne çıkmış değil. Ancak önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek tanıtım organizasyonuyla One Max'a dair tüm detaylar gün yüzüne çıkacak ve uzun süre sonra ilk defa Android'li bir telefon biyometrik sensör ile birlikte pazara sunulmuş olacak.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 8.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler