Palm'ın ilk Android akıllı telefonu görüntülendi

Palm'ın ilk Android akıllı telefonu görüntülendi

Bir yıl önce mobil cihaz sektörüne tekrar geri döneceği konuşulmaya başlayan Palm, ilk telefonunu piyasaya sürmeye çok yakın. Geçtiğimiz haftalarda ABD'de yetkili kurum tarafından sertifikalanan Pepito kod adlı akıllı telefon, bugün ilk basın görüntüsüyle internete sızdırıldı.

Yuvarlak hatlarıyla firmanın eski telefonlarını anımsatan Palm Pepito, 3,3 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü bir ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 435 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 800 mAh pil ve Android 8.1 Oreo işletim sistemini beraberinde getirecek. Yıllar sonra ilk defa 4 inç altı yeni bir ürünle tanışacak olan akıllı telefon sektörü, 2018 model Palm telefonunu nasıl karşılar bilinmez. Fakat Alcatel ve BlackBerry markalarıyla kayda değer bir başarı elde eden Çinli TCL, günümüz akıllı telefonlarının gelişiminde etkili olmayı başaran Palm'ı da yeniden ayağa kaldırmak için elinden geleni yapmaya hazır.

ABD'de Verizon operatörüne özel olarak satışa sunulacağı konuşulan Palm Pepito, bir ihtimal Avrupa piyasasında da tüketiciyle buluşabilir. Fiyat bilgisi aktarılmayan Android telefon, muhtemelen TCL'nin en ucuz çözümlerinden biri olacak.



Eklenme tarihi: 6.09.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler