P1 kimdeyse, hayat onun elinde

P1 kimdeyse, hayat onun elinde

Sony Ericsson P1i, sürekli kablosuz internet bağlantısı sayesinde tıpkı ofisteki gibi daima online olmanızı sağlıyor. Dilediğiniz zaman PC'nizle senkronize edebildiğiniz için randevularınızı, toplantı notlarınızı, e-postalarınızı güncelliyor ve masa başına bağlayan tüm zorunluluklardan sizi kurtarıyor. P1i ile dilerseniz telekonferans görüşme yapabilir; FM radyo, mobil TV ya da geniş hafızasına yükleyebileceğiniz video klip veya parçalarla boş zamanlarınızı en eğlenceli şekilde geçirebilirsiniz.Sony Ericsson P1i

Sadece bu kadar değil
Yeni Sony Ericsson P1i, ses ve görüntü özellikleriyle de benzerlerinden ayrılıyor. 3.2 MP kamerası, stüdyo kalitesinde fotoğraf çekmenizi sağlıyor. P1i, müziğin keyfini çıkaracağınız bir ses kalitesine sahip. Sadece bu kadar değil. Bilgisayarınızda formatını değiştirdiğiniz bir DVD filmi, P1i'nin 512 MB'lik Memory Stick Micro™ (M2™) hafıza kartına yükleyip, 262 bin renkli geniş ekranında seyredebilirsiniz. Ayrıca hafıza kartıyla telefonunuzun hafızasını 2 GB'ye kadar artırabilirsiniz. Canınız radyo dinlemek istediğinde ise 20 kanal hafızalı radyo emrinizde.

Sony Ericsson P1i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Navigasyon sistemi paketi yanında
Sony Ericsson P1i'nin öne çıkan özelliklerinden bir diğeri de navigasyon sistemi. P1i kutusuyla hediye edilen Wayfinder navigasyon sistemi paketinde, navigasyon yazılımı ve GPS modülü yer alıyor. Bu sistemde GPS modülü Bluetooth™ ile P1i'ye bağlanıyor ve P1i'ye önceden yüklenmiş olan Wayfinder yazılımı uydu bağlantısıyla çalışıyor. Bu sistem, güncel üç boyutlu haritalar ve sesli yönlendirme özellikleri ile piyasadaki diğer navigasyon çözümlerinden ayrılıyor.



Eklenme tarihi: 2.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler