Ozan Bayülgen Avea yönetiminde

Ozan Bayülgen Avea yönetiminde

Oger Telecom’un yüzde 35’lik kısmı da Saudi Telecom tarafından satın alındı. Suudiler dolaylı olarak hisse sahibi olduğu Türk Telekom’da ve Türk Telekom’un iştiraklerinde görev almaya başladılar. Türk Telekom Temmuz ayı sonunda yönetim kurulundaki değişiklikleri İMKB bülteni ile duyurmuştu. Ayman Al Hariri'nin yerine Saad Zafer M Al Kahtanı'yi Ghassan Taher Fadlallah'ın yerine de Samir Asaad O Matbouli atanmıştı.

Ozan Bayülgen Yönetim kurulu üyesi
7 Ağustos tarihli ve 7122 sayılı ticarel sicil gazetesinin 309 ve 310’uncu sayfa kayıtlarına göre de Avea Yönetim Kurulu’nda iki değişiklik gerçekleşti. Usama Ramiz Mikdashi’nin yerine Suudi Arabistan vatandaşı Jameel Abdullah A Al Molhem, Al Hakam Marwan Kanafani yerine de Ozan Bayülgen Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı.

Okan Bayülgen’in kardeşi
Türkiye Bilgi Toplumu Stratejisi raporunu hazırlayan Peppers&Rogers danışmanlık şirketinin yönetici ortaklarından Ozan Bayülgen'in Suudi kontenjanından Avea Yönetim Kurulu'na atanması ilginç. Elbette bunun da mantıklı bir açıklaması var. Ünlü TV programı yapımcısı Okan Bayülgen’in kardeşi olan Ozan Bayülgen'in çalıştığı Peppers&Rogers Sauidi Telecom'a da danışmanlık veriyor. Suudi'ler de danışmanlarından birisinin Avea Yönetim Kurulu'nda yer almalarını rica etmişler. Türkiye'ye bile bilgi toplumu strateji konusunda yön çizen, ne yapması gerektiği konusunda akıl veren Ozan Bayülgen'in söz hakkı olursa Avea'nın yeni dönem stratejisi için de önemli katkılar yapabileceği muhakkak.



Eklenme tarihi: 22.08.2008
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler