Oyun meraklıları N81 8GB kazanıyor

Oyun meraklıları N81 8GB kazanıyor

Nokia, Nokia N81’in gelişmiş oyun deneyimini tanıtmak amacıyla Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 10 alışveriş merkezi ve 11 üniversiteyi kapsayan Nokia Nseries mobil oyun turnuvasını 22 Aralık’ta başladı. Gameloft’a ait Asphalt 3 ve Real Football 2008 isimli oyunlar Nokia N81 ile oynanacak. Düzenlenecek turnuva sonunda her iki oyunda en yüksek puanı alan birer kişiye N81 8GB hediye edilecek. Ayrıca oyun oynayan kullanıcılar verilecek linklerden bu oyunları cihazlarına ücretsiz yükleme şansını yakalayacak.

Nokia N81 8GBYarışma yerleri ve tarihleri
Yarışmaların gerçekleştirileceği alışveriş merkezi ve üniversite tarihleri şöyle: 22 - 23 Aralık Şişli Cevahir AVM ve Akmerkez, 5 - 6 Ocak İzmir Forum Bornova ve Konak Pier, 12 – 13 Ocak Kanyon ve Tepe Nautilus, 19 - 20 Ocak Ankamall ve Cepa, 24 Aralık Bilgi Üniversitesi, 25 Aralık Yeditepe Üniversitesi, 26 Aralık Koç Üniversitesi, 27 Aralık Mimar Sinan Üniversitesi, 28 Aralık İTÜ, 2 Ocak Bilkent Üniversitesi, 3 Ocak Anadolu Üniversitesi, 4 Ocak Kadir Has Üniversitesi, 7 Ocak Bahçeşehir Üniversitesi,8 Ocak Marmara Üniversitesi, 10 Ocak Ege Üniversitesi.

Nokia N81 8GB ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
N-Gage hakkında:Nokia Nseries ve diğer S60 3. sürüm cihazları ile uyumlu mobil oyunlar için oluşturulan N-Gage platformu sayesinde kullanıcılar, Nokia’nın mobil oyun topluluğu N-Gage Arena’ya bağlanmanın yanı sıra, kaliteli mobil oyunlara kolaylıkla ulaşarak oyun satın alabiliyor, oynayabiliyor ve yönetebiliyor. Nokia, geniş bir oyun portföyü sunmak için dünyanın önde gelen firmaları ile işbirliği yapıyor.



Eklenme tarihi: 23.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler