Ovi Mail Servisi 1 Milyon Kişiye Ulaştı

Ovi Mail Servisi 1 Milyon Kişiye Ulaştı

Ovi Mail’in hızla benimsendiği gelişmekte olan ülkelerde servis kapsamında cep telefonu üzerinden 650.000’den fazla kullanıcı hesabı oluşturuldu.

Son altı ayda bir milyonun üzerinde hesap etkinleştirilen Ovi Mail gelişmekte olan ülkelerde e-posta hesabı olarak hızla önemli bir yer edindi. Cep telefonu üzerinden e-posta hesabı açmak ve kurmak için tasarlanan Ovi Mail sayesinde insanlar, herhangi bir kişisel bilgisayara ihtiyaç duymadan ilk e-posta adreslerini alabiliyor ve e-posta hesaplarını yönetebiliyor.

Ovi Mail Servisi

Nokia yetkilileri ulaşılan sayının şirket açısından bir kilometre taşı olmasının ötesinde gelişmekte olan ülkelerde bu tür özel servislere yönelik ihtiyacın açık bir kanıtı olduğunu da belirtiyorlar. Yetkililer Ovi Mail’in ilk defa e-posta kullanan tüketiciler için dijital dünyada bir kimlik sunduğunu ve giderek artan hızdaki benimsenme oranının etkileyici olduğunu da bildiriyorlar.

Ovi Mail’e gösterilen yoğun ilginin kaynağı gelişmekte olan ülkelerde bir bilgisayara erişimi olmayan insan sayısının çokluğuna dayanıyor. Ovi Mail abonelerinin bulunduğu ilk beş ülke arasında Hindistan, Endonezya, Meksika, Rusya ve Güney Afrika bulunuyor. Aralık 2008’de hizmete açılmasından bu yana 20* dili destekleyen Ovi Mail 180’den fazla ülkede kullanıma sunuldu.

Ovi Mail ücretsiz ve kolaylıkla başlatılabilen bir e-posta hesap servisi ve istenmeyen postaları engellemek için bir filtreye de sahip bulunuyor. Ovi Mail’e Nokia 2330 classic, Nokia 2630 ve en popüler cihazlardan biri olan Nokia 5310 XpressMusic dahil çok çeşitli Nokia cihazlarından erişilebiliyor.

Ovi Mail’e erişmek için Nokia Series 40 cihazlarında ya da Nokia N97 gibi Nokia S60 cihazlarında e-posta kurulum sihirbazını kullanmak yeterli oluyor. Ovi Mail’e https://mail.ovi.com/ adresinden de erişilebiliyor.

* Arapça, Endonezya dili, Malezya dili, Bengal dili, Fince**, Fransızca, Almanca, Hint Dili, İtalyanca, Latin Amerika İspanyolcası, Portekiz dili (Brezilya), Portekiz dili (Portekiz), Rusça**, Basitleştirilmiş Çince**, İspanyolca, Filipin dili, Tay dili**, İngilizce (İngiltere), İngilizce (ABD) ve Vietnam dili.

** Bu diller yalnızca cihazda destekleniyor.



Eklenme tarihi: 20.08.2009

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler