Örümcek Adam Nokia N95 8GB'da

Örümcek Adam Nokia N95 8GB'da

Nokia, merakla beklenen multimedya bilgisayarı Nokia N95 8GB’ye “heyecan” katıyor. Sony Pictures Entertainment (SPE) ile yapılan işbirliği sayesinde, Örümcek Adam 3 filminin tamamı Nokia N95 8GB ile birlikte hediye ediliyor. Filmde siyah kostümle birlikte Örümcek Adam’ın güçleri artarken, Nokia N95 de benzer bir değişim geçirip Nokia N95 8GB olarak karşımıza çıkıyor. Bu gelişmiş multimedya bilgisayarının zarif siyah yüzeyinin altında, 8GB’ye kadar çıkabilen dahili bellek, 2,8 inç QVGA ekran ve üstün kalitede hoparlörler yer alıyor. Çift yöne kayan kapak tasarımı ve özel medya tuşları sayesinde, ilk kez bir mobil cihaz tıpkı bir DVD oynatıcı gibi kullanılabiliyor. Menüdeki Oynat (Play), Duraklat (Pause), İleri Al (Fast forward) ve Geri Al (Rewind) seçenekleri tek dokunuşla aktif hale geliyor. Nokia N95 8GB alanlar, Peter Parker’ın içindeki şeytanla mücadelesini keyifle izliyor.

Örümcek Adam Nokia N95 8GB'da

Nokia N95 8GB ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Özel zil sesleri ve duvar kağıtları
Örümcek Adam 3 filmi, Türkiye’de İngilizce seslendirme ve Türkçe altyazı seçeneğiyle sunuluyor. Nokia N95 8GB’de ayrıca özel Örümcek Adam 3 mesajı, zil sesi, duvar kağıdı, ekran koruyucu da yer alıyor. Örümcek Adam 3 oyunları, farklı zil sesleri ve ek videolar da Download! katalogundan indirilebiliyor. Nokia kullanıcılarından gelen yoğun talep üzerine seçilen Örümcek Adam 3 filmi, cihazın tüm yeteneklerini sergilemesine olanak tanıyor. Nokia Nseries sahiplerinin “mobil olarak izlemeyi en çok istedikleri film” seçilen Örümcek Adam 3, mevcut bilgilere göre 2007 yılının da en çok gişe hasılatı elde eden filmi oldu.

Nokia N95 8GBGeniş dahili bellek
Nokia N95 8GB’nin bu gelişmiş dahili bellek kapasitesi, daha çok müzik, daha çok film anlamına geliyor. DVD kalitesinde video çekimi ve denetimi sayesinde, filmseverler kendi filmlerini de çekerek arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. Ayrıca “PC işlevlerine kolay aktarım” seçeneği sayesinde istedikleri videoları İnternet’te üye oldukları topluluklara ve diğer sitelere yükleyebiliyorlar. Cihazın gelişmiş Wireless bağlantısı, hareket halindeyken de İnternet erişimi sağlarken, Assisted GPS (A-GPS) özelliği de “kaybolmayı önlüyor”. Bütün bu çarpıcı özellikleriyle Nokia N95 8GB, eğlenceyi bir sonraki adıma taşıyor.

Nokia N95 8GB ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Cep telefonunuzun sağlığınıza verdiği zararı azaltmak için araç içerisinde telefonla konuşmayın. Arabanın şasisi ışınları yansıttığından dolayı vücudunuza uygulanan radyasyon miktarı artıyor. Ayrıca cep telefonunuz aracınızın metal yapısını aşabilmek için daha fazla güçlü yayın yapıyor.



Eklenme tarihi: 18.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler