Oppo'nun Snapdragon 855 çipsetli telefonu Find Z adını taşıyacak

Oppo'nun Snapdragon 855 çipsetli telefonu Find Z adını taşıyacak

Geçen yıl Türkiye ofisini açan ve ülkemizde akıllı telefon satışına birkaç hafta önce resmen başlayan Oppo, giderek satış ağını genişlettiği Avrupa'da ilk amiral gemi telefon lansmanına hazırlanıyor. Çinli mobil cihaz devi, Avrupa Birliği Entelektüel Mülkiyet Ofisi'ne yaptığı başvuruyla "Oppo Find Z ismini tescil altına aldı. Bu ismi taşıyacak cihazın küresel ölçekte satışa sunulacak bir Oppo amiral gemisi olması bekleniyor.

Diğer üst düzey Oppo çözümlerinden aşina olduğumuz çerçevesiz ekran ve çok sensörlü kamera donanımı geleneğini sürdürecek olan Find Z, iddiaya göre çok daha geniş bir dokunma alanı sunup aynı anda iki parmağı algılayabilecek bir ekran altı parmak izi okuyucuya sahip olacak. Cihazda Oppo'nun yeni 10x optik yakınlaştırmaya sahip kamerası, 50W Super VOOC hızlı şarj teknolojisi ve Qualcomm'un 5G modem çipi destekli Snapdragon 855 yongada sistem çözümü mevcut olacak.

Yeni Oppo amiral gemi telefonunun bu ay sonu Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi 2019'a yetişmesi mümkün görünmüyor. Bu sebeple mart veyahut nisanda organize edilecek özel bir basın etkinliğinin tanıtıma sahne olması daha muhtemel görünüyor.



Eklenme tarihi: 4.02.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler