Oppo Find 5 Avrupa’daki ilk Full HD telefon olabilir

Oppo Find 5 Avrupa’daki ilk Full HD telefon olabilir

Dünya’da mobil sektörün en önemli ülkesi olan Çin, hem üretim hem de tüketim olmak üzere her alanda isminden sık sık söz ettiriyor. Birçok kopya telefonun anavatanı olan Çin’den ender çıkan kaliteli telefonların arasında gösterilen Oppo Find 5 ise bu kalitesini Avrupa’da konuşturmak için hazırlanıyor.


2013 yılının başlarında Çin’de çıkacak olan telefon için hazırlanan afişte Avrupa’daki birçok ve ABD’de satışın yapılacağı ülkeler arasında gösteriliyor. Ne zaman satılacağı ile ilgili kesin bir bilgi olmasa da tahmin edilen tarih Çin ile aynı. Oppo Find 5, eğer söz konusu tarihte çıkarsa Avrupa’daki ilk Full HD ekranlı telefon ünvanına da böylece sahip olacak.


Cihaz 5 inçlik Full HD ekranı 441 ppi görüntü kalitesi, 1.5 GHz Snapdragon S4 Pro APQ8064 işlemci, Adreno 320 grafik arabirimi, 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 13 MP kamerası ile güçlü bir donanıma sahip.

Cihaz’ın çıkacağı ülkeler arasında ABD, Kanada, Belçika, Finlandiya, Fransa, Norveç, Yunanistan, Almanya, İspanya gibi önemli ülkeler yer alıyor. Aynı zamanda afişte başka ülkelere için de satışın yapılacağı belirtilirken ülkemizin listede yer alıp almadığı ile ilgili ise herhangi bir bilgi yer almıyor.



Eklenme tarihi: 26.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler