Oppo satış ağını genişletiyor

Oppo satış ağını genişletiyor

İnternet satışlarının ağırlıkta olduğu Çin'de farklı bir yol izleyerek perakende satışa yönelen Oppo, uyguladığı strateji sayesinde dünyanın en büyük mobil cihaz pazarında liderliğe yükseldi. Yıllık bazda %120'nin üzerinde büyümeyle 2016 yılını Çin'in yeni akıllı telefon şampiyonu olarak tamamlayan şirket gözünü küresel piyasaya dikti.

Memleketinde kısa sürede 250 bini aşkın perakende satış noktası oluşturan Oppo, faaliyet yürüttüğü 27 ülkenin hepsinde benzer stratejiler yürütme kararı aldı. Firma, küresel açılımda özellikle Kuzey Afrika ve Orta Doğu'daki ülkelere ağırlık verecek. Merkez olarak Mısır'ı seçen mobil cihaz üreticisinin yakın zamanda Türkiye'ye de giriş yapması söz konusu.

Ağırlıklı olarak kamera özellikleri gelişmiş, ince alüminyum kasalı ve orta seviye donanım özelliklerine sahip telefonlar geliştiren Oppo, batıda daha çok iPhone benzeri çözümleriyle tanınıyor. Satışlarındaki artışı bu tür cihazlara borçlu olan üretici, uzun süredir yenilemediği üst segment akıllı telefon ailesini 2017 yılı içerisinde amiral gemi seviyesinde bir modelle güncelleyecek.



Eklenme tarihi: 24.03.2017
Kaynak: Digitimes

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler