Oppo, bu sene 100 milyon akıllı telefon satışı öngörüyor

Oppo, bu sene 100 milyon akıllı telefon satışı öngörüyor

Akıllı telefon piyasasına beş sene önce adımını atan Oppo, geçen yılı küresel pazarda sekizinci sırada tamamlamıştı. 50 milyon satış barajını aşan ve 2016 için 80 milyon hedefine odaklanan Guangdong merkezli şirket, yeni çözümlerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle sene ortasında hedefini revize etmek zorunda kaldı.

Tayvanlı Economic Daily News gazetesinin haberine göre; haziranda 80 milyon olarak revize edilen Oppo'nun 2016 akıllı telefon satış hedefi bir kez daha değişikliğe uğradı. Ünlü ekonomi gazetesi, başarılı üreticinin 2016 sonunda 100 milyonu aşmayı planladığını yazdı.

İkinci düzenlemenin sebebi olarak martta tanıtılan R9 telefonlarının aylık sevkiyatının 8 milyona ulaşması ve sene sonuna kadar 20 milyonun üzerinde satış getirme beklentisi gösteriliyor.

Oppo, vivo ve OnePlus ile birlikte Changan merkezli meşhur BBK Electronics çatısı altında faaliyet gösteriyor. Üç firmanın satış rakamları bir araya getirildiğinde dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan BBK, çok yakında sektörün iki numarası Apple'yi koltuğundan edebilecek düzeyde bir akıllı telefon satış hacmine ulaşmış olacak.



Eklenme tarihi: 25.07.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler