OnePlus ile McLaren anlaştı, özel sürüm akıllı telefon geliyor

OnePlus ile McLaren anlaştı, özel sürüm akıllı telefon geliyor

Ürünlerini Batılı popüler kültür ögeleriyle bağdaştırarak marka değerini artırmayı en etkili pazarlama yöntemi kabul eden Çinliler, bir büyük işbirliğine daha imza attı. Daha önce Lamborghini ile Marvel ve Star Wars filmleri için özel sürüm telefonlar piyasaya süren OnePlus, İngiliz motor sporları uzmanı ve aynı zamanda spor otomobil üreticisi McLaren ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Yayımlanan basın açıklamasında, her ikisi de hız ve yenilik kavramları üzerine inşa edilmiş bir anlayışla ürünler ortaya çıkaran OnePlus ve McLaren firmalarının yakında birbirlerinin marka değerlerini artırmak üzere hazırlanmış projelerle gündeme gelecekleri belirtiliyor. Bu açıklamadan kastın, 11 Aralık'ta İngiltere'de düzenlenecek olan bir ortak basın etkinliği olduğunu öğrenmek ise pek uzun sürmedi.

OnePlus'ın kendi internet sitesinden duyurduğu etkinlikte, McLaren'e özel olarak tasarlanmış yazılım ve dış tasarıma sahip bir OnePlus 6T sürümünün lanse edilmesi bekleniyor. Avrupa pazarı için sınırlı sayıda üretileceği düşünülen OnePlus 6T McLaren Edition, orijinal sürümden çok daha yüksek bir mebladan alıcı bulacak.



Eklenme tarihi: 27.11.2018
Kaynak: OnePlus

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler