OnePlus 7'nin ilk render görüntüsü sızdı

OnePlus 7'nin ilk render görüntüsü sızdı

OnePlus, bu sene çerçevesi iyice daralan, çentiksiz bir ekrana sahip amiral gemi telefonuyla tüketicilerin karşısına çıkacak. Aynı holding bünyesinde olduğu Oppo ve vivo'nun izinden giden Shenzhen merkezli şirket, gizlenebilen bir mekanizma üzerine yerleştirilmiş ön kamera sayesinde ön yüzü pürüzsüz bir OLED ekranla kaplayabilecek.

OnLeaks tarafından internete sızdırılan render görüntüleri, merakla beklenen cihazın nasıl tasarlandığını aşağı-yukarı gün yüzüne çıkardı. 6,5 inçlik OLED ekran, 7 nm'lik Qualcomm Snapdragon 855 çipset, üç sensörlü arka kamera ve gizlenebilen mekanizma üzerinde yer alan tek sensörlü ön kameraya sahip olacak OnePlus 7, önde olduğu gibi arkada da Corning Gorilla Glass 6 dayanıklı camla korunan bir kasayla gelecek.



Avrupa ve Kuzey Amerika'da belirli bir tüketici kitlesi oluşturmayı başaran OnePlus, yeni cihazını mayıs veyahut haziranda lanse etmeyi planlıyor. Rakip firmaların muadil amiral gemi çözümlerine kıyasla her zaman çok daha ucuz fiyattan alıcı bulan OnePlus telefonlarının bu sene de benzer bir fiyat politikasıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 4.03.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler