OnePlus 5 tanıtım tarihi açıklandı, ilk basın görseli sızdı

OnePlus 5 tanıtım tarihi açıklandı, ilk basın görseli sızdı

Çinde üst segment akıllı telefon üreticilerinin başında gelen OnePlus, basın mensuplarıyla paylaştığı etkinlik davetiyesiyle yeni amiral gemisinin tanıtım tarihini doğruladı. 20 Haziran'da resmiyet kazanacak OnePlus 5 adlı cihazın bugün resmi basın görseli de internete sızdırıldı.

Quad HD çözünürlüklü AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 835 çipset ve çift sensörlü arka kamera donanımıyla dikkat çekecek olan OnePlus 5, ne yazık ki tasarımda Çinli üreticilerin bir türlü vazgeçmediği iPhone özentiliğinden etkilenmiş. Aynı holdingin sahibi olduğu Oppo ve vivo markalarının son iki yılda aynı anlayışla Çin'de elde ettiği satış başarılarına aldanan OnePlus, uygun fiyatlı amiral gemi telefon üreten teknoloji girişimi profilinden bu tasarımla ödün vermiş olacak.

iPhone 7 Plus görünümlü Android telefonun Snapdragon 835 dışında USB-C portu üzerinden özel hızlı şarj teknolojisiyle tanıtımın hemen ardından satılmaya başlaması bekleniyor. Bu defa önceki OnePlus telefonlarının aksine OP5'in satışı Çin ile sınırlı olmayıp Hindistan da ilk satış operasyonunun bir parçası olacak.



Eklenme tarihi: 7.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler