OnePlus 2, 4 GB LPDDR4 RAM ile donatılan ilk telefon olacak

OnePlus 2, 4 GB LPDDR4 RAM ile donatılan ilk telefon olacak

Tanıtım tarihi, fiyat aralığı açıklanan ve özellikleri yavaş yavaş şekillenen OnePlus 2, sistem belleği konusunda tüketicileri rahatlatacak. İlk 4 GB LPDDR4 RAM çipine sahip telefon olarak piyasaya sürüleceği açıklanan telefon, gerek çoklu görev özelliklerinde gerekse enerji tüketiminde rakiplerine büyük avantaj sağlayacak.

OnePlus şirketine ait ikinci telefonun şimdiye kadar 450 doların altında bir fiyat, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 v1.2 çipset, parmak izi okuyucu ve 27 Temmuz tanıtım günü ortaya çıkarıldı. Uygun fiyata üst düzey telefon üretme hedefiyle işe koyulan firmanın ikinci ürününde çok daha başarılı tercihler yaptığını söylemek mümkün. Ancak henüz tasarımı hakkında bilgi verilmeyen cihazın kasa yapısının beğenilmesi halinde başarılı olabileceğini unutmamak gerekiyor.

Çift arka kamera ve birden fazla kasa seçeneğiyle piyasaya sürüleceği iddia edilen OnePlus 2 hakkında önümüzde yeni detayların paylaşılacağı üç hafta var. Bakalım Oppo güdümlü Shenzhen merkezli girişimin ikinci cihazıyla piyasadaki durumu nasıl şekillenecek.



Eklenme tarihi: 8.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler