Numara taşınabilirliğini Selçuk Erdem anlatacak

Numara taşınabilirliğini Selçuk Erdem anlatacak

Vodafone, Kasım ayında başlayacak numara taşınabilirliği uygulamasını, Selçuk Erdem'in karikatürleriyle anlatacak. Numara taşınabilirliğinin ne olduğu, cep telefonu abonelerine sunduğu avantajlar ve numara taşıma süreci, Selçuk Erdem'in karikatürleri aracılığıyla yanıt bulacak.

Selçuk Erdem

Vodafone Türkiye için Ocak-Nisan ayları arasında 10 ilde toplam 2 bin 391 kişiyle yüz yüze görüşülerek yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, numara taşınabilirliği halkın yüzde 18'i tarafından biliniyor. Araştırmaya katılanlar arasında, uygulamayı doğru bir biçimde tanımlayanların oranı ise yalnızca yüzde 12. Aynı araştırma cep telefonu kullanıcılarının beşte birinin, uygulama başladığında numarasını taşımayı düşündüğünü gösteriyor.

Araştırma sonuçlarını değerlendiren Vodafone Türkiye, numara taşınabilirliği uygulamasının halk arasındaki bilinirliğini artırma çalışmalarını, ünlü karikatür sanatçısı Selçuk Erdem'in çizimleriyle zenginleştirmeye karar verdi. Vodafone Türkiye, Selçuk Erdem'in eğlenceli ama bilgilendirici çizimlerini web sitesinde, bilgi broşüründe ve basın bültenlerinde kullanacak.



Eklenme tarihi: 27.07.2008

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler