Numara Taşınabilirliği artık biliniyor

Numara Taşınabilirliği artık biliniyor

Avea tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen GSM pazar araştırması, Numara Taşınabilirliği hakkında bilgi sahibi olan abonelerin çoğunluğunun doğru tanım yaptığını (yüzde 70) gösterdi. 9 Kasım 2008’de hayata geçecek “Numara Taşınabilirliği” uygulamasının tüketiciler arasındaki bilinirliğinin ölçülmesi amacıyla Avea tarafından yapılan araştırmada, Nisan ayına göre tüketicilerin konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olduğu ortaya çıktı.

Samsung SGH-L170Bir önceki araştırma ile karşılaştırıldığında;

  • Numara Taşınabilirliği’nin ne olduğunu bildiğini söyleyenlerin oranı yüzde 8’den yüzde 12’ye çıktı.
  • Numarasının değişmeyeceğini ancak başındaki kodun değişeceğini düşünenlerin oranı yüzde 34’ten yüzde 26’ya düştü.
  • Numara Taşınabilirliği’ni bildiğini belirten katılımcılar arasında uygulamanın tanımını doğru yapanların oranı yüzde 65’ten yüzde 70’e yükseldi.
  • Bu çerçevede, Numara Taşınabilirliği uygulamasını doğru tanımı ile bilenlerin oranı tüm GSM aboneleri içinde yüzde 5’ten yüzde 8’e yükseldi.
  • GSM abonelerinin yüzde 10’u numaralarını taşıyacaklarını belirtti.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 28.08.2008
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler