Dobişko
English Pages
Favorilerine Ekle
Telefon Arama
örn: N98, 5800, iPhone, E66
Ana Sayfa - Cep Telefonu
Ana Sayfa - Cep Telefonu
Haberler
Haberler
Telefonlar
Telefonlar
Telefon Karşılaştırma
Telefon Karşılaştırma
Telefon Seçme Asistanı
Telefon Seçme Asistanı
Dosyalar
Dosyalar
Forum
Forum
Haberler RSS
Numara taşınabilirliği 6 ay sonra başlıyor - Haberler
Numara taşınabilirliği 6 ay sonra başlıyor Numara taşınabilirliği 6 ay sonra başlıyor
Telekomünikasyon Kurumu Yöneticisi Tayfun Acarer, numara taşınabilirliği sistemi ile ilgili yazılım ve donanım sürecinin tamamlandığını ve sistemin Telekomünikasyon Kurumu tarafından faaliyete geçirileceğini söyledi. Numara taşınabilirliği, kullanıcılarının telefon numaralarının operatör kodu da dahil olmak üzere hiçbir rakamı değişmeden, başka bir operatöre geçmesi ve geçtiği operatörün hizmetlerinden yararlanıp, operatöre ait ücretlendirmeye dahil olması anlamına geliyor.
BlackBerry Pearl 8120
6 ay sonra aktif olarak başlayacak
Mevzuat gereği operatörlere 6 ay süre verilecek. Bu sürenin sonunda her hangi bir operatörün abonesi, istediği operatöre numarası değişmeden geçebilecek. Numara taşınabilirliği sadece mobil operatörlerde olmayacak. İsteyen aboneler sabit telefonlarını da farklı bir hizmet sağlayıcısına taşıyabilecekler. Sabit operatör Türk Telekom için ise süre bir yıl.

3G başka bahara kaldı
Numara taşınabilirliğinin aktif olarak başlaması yıl sonunu bulacağından 3G teknolojisine sahip şebeke lisanslarının ülkemize gelmesi şu andan itibaren en erken 1,5 yıl sonra gelebilir. Bu durumda hızlı internetten, görüntülü konuşmadan, cep telefonumuzdan film izleme ve hızlı müzik indirme gibi servislerden yararlanmak için biraz daha bekleyeceğiz.

Eklenme tarihi: 03.05.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız
Arkadaşına Öner
Haberi Yazdır
Güncel Haberler
- İşte Turkcell’in 3G planı
- Turkcell günlük ve hafta sonu paketi
- Vodafone kontör isteme
- LG’den şeffaf güzellik: GD900
- Turkcell kontör isteme
- Vodafone Youppo kaldırıldı
- Avea kontör isteme
- Cep telefonları nasıl çalışır?
- Yeni kamera teknolojileri
- iPhone Wi-fi gücü karşılaştırması
Kullanıcı Girişi
Kullanıcı :
Şifre :
Beni Hatırla
- Üye olmak için tıklayınız
- Şifremi unuttum
Haber Arama
Web Yapım: Tabi Media
Mobiletişim bir Tabi Media markasıdır.
mobiletişim © 2005-2009 Her hakkı saklıdır | Blog | Kurumsal | Reklam | İletişim