Numara Taşıma sistemi isyan ettirdi

Numara Taşıma sistemi isyan ettirdi

Numara Taşıma sistemi, yıllardan beri numarasını değiştirmemek için aynı operatörü kullanmak zorunda kalan aboneler için bir kurtuluş yolu olmuştu. Operatörlerin de heyecanla istedikleri bu sistemin devreye girmesi ile birlikte milyonlarca abone numarasını değiştirmeden farklı bir operatöre geçti.

Sınır olmayınca yapılanlar
Operatörler tarafından yapılan kampanyalarla birlikte aboneler, bir o operatöre bir bu operatöre geçip durdular. Yapılan Numara Taşıma kampanyalarından yararlanıp, diğer operatörün kampanyasından yararlanmak için tekrar geçiş yaptılar. Bir çok abone, mesela Turkcell hat almak istiyorsa gidip Vodafone hattı aldı ve kullanıma açılır açılmaz hattını Turkcell’e taşıdı. Çünkü bu şekilde daha avantajlıydı.

Operatörler cezasını çekiyor
Operatörler birbirinden abone kapma yarışına girince olanlar da yine operatörlere oldu. Sonuçta Numara Taşıma sisteminin bir bedeli vardı ve bu bedeli operatörler kendileri karşılıyordu. Bunun üzerine her ay numarasını taşıyan abonelerde ortaya çıkınca işler iyice karıştı. Sonuçta operatörler kendi aralarında bir anlaşma yaparak Numara Taşıma sisteminde ortak bir avantaj oluşturdular. Artık hangi operatöre geçerseniz geçin 600 dakika kazanırsınız. Bu 600 dakikayı da yükleme yapmak koşulu ile kazanabiliyorsunuz.



Eklenme tarihi: 14.11.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler