Nokia’nın yılanı saldırmaya hazır

Nokia’nın yılanı saldırmaya hazır

Nokia’nın en sevilen oyunlarından Snake Subsonic, 3 boyutlu grafikleriyle oyunseverleri heyecanlı bir bilmecenin içine sürüklüyor. Mobil oyun tarihinin sembolleşmiş oyunlarından Snake Subsonic, yine Nokia imzasıyla geri döndü. Bu ünlü yılan, Toprak, Rüzgar, Su ve Ateş’ten oluşan dört element bölgesinden, 3 boyutlu grafiklerle kayarak ilerliyor. Her bölge, müziklerle ve parlak renklerle süslenmiş 10 aşamadan oluşuyor ve böylece Snake Subsonic macerası 40 aşama boyunca sürüyor.

nokianin yilani saldirmaya hazir Snake’te, hızlı tepki vermeyi gerektiren deneyim özelliği ön plana çıkıyor. Oyuncuların, 4 bölgede ilerleyebilmek için müthiş reflekslere sahip olması gerekiyor. Zamana karşı yarışırken, güç kaynaklarını, zırhları ve diğer gizli hazineleri almaya çalışmak, heyecanı bir kat daha artırıyor. Oyunseverler, tek oyuncu modundayken her bölgede mücadele edebiliyor ya da iki oyuncu moduna geçerek karşılıklı oynayabiliyor veya turnuva yapabiliyor. İki oyuncu modunda, süreyi en iyi kullanan kazanıyor. Oyuncular, konumlarını puan tablosundan takip edebiliyor, her aşamadaki ilk 50 oyuncuyu görebiliyor. 40 aşamalı macera sona erdiğinde, bu sonbaharda hayata geçecek olan N-Gage platformundaki 20 yeni aşama doğrudan Nokia cihazlara indirilebiliyor.

Mobilize Bilgi
N-Gage hakkında: Nokia Nseries ve diğer S60 3. sürüm cihazları ile uyumlu mobil oyunlar için oluşturulan N-Gage platformu sayesinde kullanıcılar, Nokia’nın mobil oyun topluluğu N-Gage Arena’ya bağlanmanın yanı sıra, kaliteli mobil oyunlara kolaylıkla ulaşarak oyun satın alabiliyor, oynayabiliyor ve yönetebiliyor. Nokia, geniş bir oyun portföyü sunmak için dünyanın önde gelen firmaları ile işbirliği yapıyor.



Eklenme tarihi: 5.09.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler