Nokia’nın sesi de güzel tasarımı da

Nokia’nın sesi de güzel tasarımı da

Nokia yıl sonunda satışa sunulması beklenen dört yeni model telefonunu tanıttı. Yeni telefonların özellikleri çok yüksek olmasa da, tasarımları ile göz kamaştırıyor. Nokia 1680 Classic modeli kullanımı kolay ve basit bir telefon. VGA kameraya sahip telefonun bir çok farklı renk seneği var. Nokia 2680 slide modeli ise Samsung’un kapaklı modellerine karşı çıkarılmış rakip bir telefon. Güzel ve düzgün bir tasarıma sahip telefonun radyodan ses kaydı özelliği bulunuyor.
Nokia 7070 Prism
Sesi de güzel tasarımı da
1.3 MP kamera çözünürlüğüne sahip Nokia 5000 modeli ise, müzik serisi telefonların tasarımına benziyor. Yalnız üzerinde müzik kontrol tuşları bulunmuyor. Nokia 7070 Prism modeli ise özel prizma tasarımına sahip. Aynı zamanda üzerinde ışıklı göstergeleri de bulunuyor. Telefonların ayrıntılı özellikleri çok yakında Mobiletişim’de.


Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.



Eklenme tarihi: 2.04.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler