Nokia'nın Lumia 1020 için hazırladığı deri kılıf ortaya çıktı

Nokia'nın Lumia 1020 için hazırladığı deri kılıf ortaya çıktı


Pureview kamera teknolojisine sahip üçüncü nesil akıllı telefonunu hafta içi resmen tanıtan Nokia, kamera-telefon melezi için hazırladığı bazı aksesuarları da New York şehrindeki basın konferansında sergilemişti. Cihaza dijital kamera formu kazandıran, ek pilli 79$'lık aparat ve kablosuz şarj desteği sağlayan kılıfını etkinliğe katılan basın mensuplarının beğenisine tecrübeli sunan üretici, yeni aksesuarların yolda olduğunu müjdelemişti. Tanıtım organizasyonunda tanıtılmayan bu aksesuarlardan ilki, PureviewClub.com tarafından sızdırıldı.

Lens kapağına sahip lüks bir deri kılıf üreten Nokia, farklı renklerde tüketicilerin beğenisine sunulması beklenen bu aksesuarını ABD'de AT&T operatörü ve Microsoft Store'ler aracılığıyla satışa çıkaracak. Önümüzdeki haftalarda Amerika'da resmen piyasaya sürülecek mobil sektörün en gelişmiş kamera donanımını yapısında barındıran 41 megapiksel çözünürlüklü Pureview sensöre sahip Lumia 1020 için Noreve.com adlı bir aksesuar üreticisi de üst düzey bir deri kılıf satışa çıkaracak.
Nokia Lumia 1020
Türkiye'ye Ağustos sonu - Eylül döneminde giriş yapması beklenen EOS kod adlı Nokia Lumia 1020'nin ülkemize giriş fiyatı ve çıkış tarihi hakkındaki yeni gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Nokia Lumia 1020 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 14.07.2013
Kaynak: http://pureviewclub.com/2013/15270

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler