Nokia’dan underground disko

Nokia’dan underground disko

Nokia, mobil teknolojilerde iletişimin yanı sıra eğlencenin de odak noktası olmaya devam ediyor. Müzik, video, fotoğraf, İnternet gibi pek çok özelliği ön plana çıkararak mobil yaşama renk katan Nokia, şimdi de bu renklerini Bağdat Caddesi’ndeki Turkcell mağazasına taşıyor.

Nokia N95Müzik yayını N95’den
Turkcell mağazasının alt katında yaklaşık 20 metrekarelik bir alanda kurulan Nokia Deneyim Alanı, tam anlamıyla bir underground diskoyu andırıyor. Işıklı animasyonlar, LCD ekranlar, diskolarda görmeye alıştığımız tarzda ışık küreleri, ziyaretçileri ilk andan itibaren müziğin büyüsüne kaptırıyor. Geçen hafta özel DJ performansıyla açılan Nokia Deneyim Alanı’nda müzik yayını da Nokia N95 multimedya bilgisayarıyla yapılıyor. Teknolojik bir disko olan Deneyim Alanı’nda Nokia 5200, 5300, 5700 XpressMusic cep telefonları ve Nokia N73, N76, N95, N95 8GB multimedya bilgisayarları yer alıyor. Böylece, Turkcell mağazasını ziyaret edenler, en eğlenceli Nokia ürünlerini de bire bir inceleme fırsatını buluyor.

Nokia N95 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.



Eklenme tarihi: 28.10.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler