Nokia’dan mobil iletişim atağı

Nokia’dan mobil iletişim atağı

Türkiye’nin lider bilişim teknoloji şirketi Index, mobil iletişim devi Nokia ile üstün teknoloji ürünü Nokia Eseries cihazların ve ilgili yazılımların (Nokia Intellisync Mobile Suite ve Nokia Intellisync Call Connect) Türkiye dağıtımı konusunda sözleşme imzaladı. Index, Nokia ürünlerinin satış ve pazarlamasını geleceğe dönük stratejik bir hamle olarak görüyor ve bu ürünlerin bayi kanalı üzerinden dağıtımını hedefliyor.

Nokia E50Mobil ürün kullanımı
Index Grup CEO’su Erol Bilecik, dünyada ve Türkiye’de mobil ürün kullanımının hızla yaygınlaştığını, mobil cihazların başta iş dünyası olmak üzere günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline geldiğini ve Türkiye’nin cep telefonu kullanımının en yoğun olduğu ülkeler arasında yer aldığını söylüyor. Bilecik şöyle devam ediyor: “Index Grup olarak, mobil pazarda güçlü bir iş ortağıyla çalışma arzumuz vardı. Nokia ile aradığımız ortağı bulduk. Nokia Eseries ürünleriyle, büyük müşteri gruplarında, iş ortakları kanalıyla büyük projeler yapmayı; yalnızca donanım değil, yazılım ve proje yönetimi yetenekleriyle de katma değerli bir dağıtıcı olarak faaliyet göstermeyi hedefliyoruz.”

Pazar büyüyor
Mobil pazar, dizüstü bilgisayarlardan multimedya cep bilgisayarlarına, cep telefonlarından telekom ve kurumsal hizmetlere kadar pek çok ürün ve hizmeti kapsıyor. Bu pazarın 2009 yılında 234 milyar dolara yükseleceği tahmin ediliyor. Bu öngörü gerçekleşirse, pazar bugüne kıyasla %42 oranında büyümüş olacak.

Nokia E50 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia Eseries
Nokia Eseries cihazlar, profesyonellerin, her an, her yerden ve hangi iletişim ağını ya da servisi kullanıyor olurlarsa olsunlar, sorunsuz bir şekilde dünyaya bağlanmalarını hedefliyor. WLAN* (Kablosuz Yerel Ağ), VoIP, bas-konuş, Nokia Intellisync Mobile Suite, e-posta alıp gönderebilme, uzun batarya ömrü, yüksek ses kalitesi ve gelişmiş İnternet tarayıcısı gibi özellikleri barındıran Nokia Eseries ürünleri, her düzeyden yöneticilerin yanı sıra, yoğun saha faaliyetleri yürüten çalışanlar tarafından da tercih ediliyor.

Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.



Eklenme tarihi: 10.01.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler