Nokia’dan Garanti’li cep telefonları

Nokia’dan Garanti’li cep telefonları

Nokia, global anlamda Flickr, VOX, Yahoo, Microsoft gibi lider markalarla yaptığı işbirliklerini, Türkiye’de de Garanti Bankası ile sürdürüyor. Böylece kullanıcılara sunulan İnternet ve multimedya deneyimleri daha da geliştiriliyor. Nokia ile Garanti Bankası arasında yapılan işbirliği sayesinde, artık kullanıcılar belirli Nokia Nseries ve Eseries cihazlarında yer alan kısayollarla, Garanti Bankası’nın Cep Şubesi’ne (wap.garanti.com.tr) kolayca ulaşabiliyor. Söz konusu kısayollar, ilk aşamada Nokia N73 ve Nokia E65 cihazlarda standart olarak bulunuyor. Nokia N73

Türkiye’de bir ilk
Türkiye’de bir ilk olan bu uygulamayla, Garanti Bankası CepŞubesi’ne, belirli Nokia cihazları üzerinden doğrudan ulaşılabiliyor. Garanti CepŞubesi’ndeki tüm bankacılık hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor. Mobil iletişim sektörü, İnternet odaklı deneyimlere giderek daha da yakınlaşırken, Nokia, son teknoloji mobil cihazların yanında, artık aynı zamanda mobil İnternet hizmetleri de sunuyor. Garanti Bankası ile yapılan işbirliği de Nokia’nın İnternet servisleri vizyonunu için attığı adımlardan biri oluyor.

Nokia N73 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia E65 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Telefon Seçme Asistanı: Asistan sayesinde size uygun olan telefonu, piyasada bulunan yüzlerce telefon arasından, seçtiğiniz özellikler ve belirlediğiniz fiyat aralığına göre kolay ve çok hızlı bulabilirsiniz. Size önerilen telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçip, bu telefonların özelliklerini kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler