Nokia yavru boğayı arıyor

Nokia yavru boğayı arıyor

Nokia, Kadıköy Altıyol Meydanı’ndan çalınan yavru boğa heykeline sahip çıkıyor. Heykelin bulunması için Finlandiya’dan çağrılan Nikolas Jaakinen, canlı ya da cansız kayıp hayvanların bulunması konusunda uzman bir dedektif. Jaakinen, Nokia kullanıcılarının da desteğiyle yavru boğayı kısa sürede bulacağına inanıyor. Araştırmaya yardımcı olmak isteyen kullanıcılar, jaakinentakip.com sitesinden ünlü dedektifle temasa geçebiliyorlar. Yavru boğayı bulmayı başaran kullanıcıyı iki kişilik İspanya seyahati bekliyor.

Nokia N96 Nokia N96 özellikleri:

  • 125 ağırlığında, 55 x 103 x 18 mm boyutlarında
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 3,5 saat konuşma, 220 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB desteği, E-posta
  • 16700000 renkli, 240 x 320 px ekran
  • 16 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • Gelişmiş medya oynatıcı, Symbian işletim sistemi
  • 5 MP kamera, Carl Zeiss mercek
  • N-Gage oyun modülü, GPS desteği
  • Wireless(kablosuz) ağlara bağlanabilme özelliği

Nokia N96 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Halktan destek bekliyorum
Finlandiya bozkırlarında kaybolan geyikleri bulmasıyla tanınan ve İstanbul’da gördüğü yoğun ilgiden çok etkilenen Jaakinen, yavru boğanın nerede olduğuna dair henüz hiçbir bulguya rastlanmadığını, boğayı bulmak için son derece sistemli ve organize bir biçimde hareket etmek gerektiğini, bu araştırmada en büyük desteği halktan beklediğini söyledi.

Nokia N96 kazanın
Jaakinen, halkla irtibat kurmak için www.jaakinentakip.com isimli bir web sitesi de açtı. Sitede, konuyla ilgili tüm açıklama ve araştırma raporlarına, Jaakinen ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve adım adım güncellediği bloguna, ayrıca Nokia kullanıcılarının araştırmalara yardım etmelerini sağlayacak Nokia Vine uygulamasına ulaşmak mümkün.

Nokia Vine nedir?
Nokia Vine, cep telefonuna yüklenebilen mobil bir uygulama olup, bu uygulamayla çekilen fotoğraf ve videoların nerede ve ne zaman çekildiğinin bir harita üzerinde gösterilmesine ve arkadaşlarla paylaşılmasına izin veriyor. Nokia kullanıcıları, yüklemesi ve kullanması son derece kolay olan Nokia Vine ile, Jaakinen tarafından verilecek misyonları yerine getirebilecekler. Bu kişiler arasında en başarılı olan 10 kişi, birer Nokia N96 kazanacak ve final aktivitesinde yavru boğayı bulmaya çalışacak. İstanbul’da yapılacak final aktivitesinin birincisine iki kişilik İspanya seyahati hediye edilecek.

Not: Haberde yer alan çalınma hikayesi tamamen hayal ürünüdür. Ancak yarışmaya katılarak gerçekten Nokia N96 kazanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 22.01.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu satın alma rehberi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler