Nokia X3-02 kullanıcı yorumları

Nokia X3-02 kullanıcı yorumları

Telefonu satın alan herkesin yorumlarında buluştuğu ortak nokta tasarımla ilgili. Belki de bugüne kadar tasarımı en sevilen Nokia olma özeliğini taşıyan X3-02’yi satın almadan önce, hakkında yazılan yorumlara bakalım.

  • Mete Şahan
    Wireless ve dokunmatik ekran olması beni cezbetti. Tasarımının ne kadar harika olduğunu herkes söylemiş zaten. Bu konuda yazacak bir şey yok. Etkilenmek için telefona dokunmanız yeter.

    Bu telefonla müzik dinlemekten çok keyif alıyorum. İnterneti cep telefonundan çok kullanmıyorum ama dokunmatik ekrandan facebook felan çok güzel oluyor. Eğlenceli :)

    İnternete girdiğim zaman şarjı fazla dayanmıyor. Hergün şarj ediyorum bazen. Bunun daha iyi olması gerekirdi. Ama bu kadar ince olmasından kaynaklanıyor sanırım.

  • Seval Kırmızıgül
    Yorumlarda şarj konusundan bahsediyorlar. Şarjı iyi gitmiyor evet. Hem Dokunmatik hem de normal olması çok güzel.

    Lensi kalitesiz olduğundan dolayı 5 MP değil de 2 MP gibi fotoğraflar çekiyor. Flaş da olmadığı için bu canınızı sıkabilir.

    Dokunmatikte aşağı yukarı kaydırmada sorun oluyor bazen. Kullananlar bilir. Telefonun önce çıkan ve en iddialı olduğu özellik sadece tasarım.

  • Senem Alkan
    Hafif ve çok şık bir telefon. Elime ilk aldığımda bir an düşürecek gibi oldum. Özellikleri de bu tarz bir telefondan beklenilmeyecek durumda. 5 MP kamera, Wireless ve Dokunmatik ekran gerçekten önemli özellikler.

    Daha önce Nokia X6 kullandığım için dokunmatik ekrana yabancı değilim. Fakat dokunmatik ekran X6 kadar hassas değil.

  • Diğer yorumlar için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 2.05.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler