Nokia X için 1.1.2.2 sürümlü yazılım güncellemesi dağıtılmaya başladı

Nokia X için 1.1.2.2 sürümlü yazılım güncellemesi dağıtılmaya başladı

Nokia, Lumia ve Asha cep telefonu serilerinden sonraki üçüncü mobil cihaz ailesi olarak Nokia X sınıfını gün yüzüne çıkarmıştı. Geçen ay ülkemizde de piyasaya sürülen bütçe dostu akıllı telefon serisi, yeni bir yazılım güncellemesi almaya başladı. Android işletim sistemli serinin ana modeli, nisan ayı sonunda çift SIM yuvalı R980 model numarasına sahip versiyonu için dağıtılan güncellemeye kavuştu.

1.1.2.2 yapı numarasıyla dağıtımı gerçekleştirilen yazılım yükseltmesi, bazı uygulamalar ve birtakım iyileştirmeleri beraberinde getiriyor. Güncelleme sonrası, Microsoft'un bulut depolama hizmeti OneDrive'ye ait mobil uygulama ve kartvizit transferi için kullanılabilecek Contact Transfer programı, aygıta önyüklü olarak entegre edilmiş olacak. Bununla birlikte Android uygulama ve oyunlarıyla yenilenen Nokia Store mağazasının son sürümü de bu yükseltme sayesinde telefona yüklenecek.

Genel performans, stabilite ve kullanılabilirlikle alakalı iyileştirmeleri cihaza uygulayacak 1.1.2.2 güncellemesini akıllı telefonunuzun Ayarlar - Telefon Hakkında - Sistem Güncellemeleri menüsünden kendiniz kontrol edebilir veyahut cihazı internete bağlı tutarak OTA yoluyla ulaşmasını bekleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 10.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler