Nokia ve Pangea Day güç birliği

Nokia ve Pangea Day güç birliği

Mobil iletişim ve multimedya cihazlarında dünya lideri Nokia ve Pangea Day güçlerini birleştirerek 10 Mayıs 2008’de sinema yoluyla dünya çapında milyonlarca insanı bir araya getirecek. Kablosuz teknoloji sayesinde farklı kültürlerden insanlar kendilerini ifade etme olanağı bulacak. Nokia cihazları, kendini dünya üzerindeki olumlu değişikliklere adayan global bir topluluk oluşmasına büyük bir katkıda bulunacak.

Nokia N82Milyonlarca insanlar bir arada
Kablosuz teknoloji sayesinde farklı geçmişe sahip insanlar biraya gelerek kendilerini ifade etme olanağı buluyor. Nokia ve Pangea Day, dünyanın mağdur ve çeşitli ihtilaflara sahne olan bölgelerindeki film yapımcıları ile çalışarak onlara kendi hikayelerini paylaşma olanağı sunacak. Bu film yapımcıları, çalışmalarını kendilerine dağıtılan video özellikli mobil cihazlarla kaydederek paylaşabilecekler. Pangea Day, sinemanın gücünü kullanarak hoşgörü ve merhamet duygularını güçlendirmenin yanı sıra farklı kültürlerden milyonlarca insanı bir araya getirerek daha iyi bir gelecek yaratmayı hedefleyen bir etkinlik. Dört saat sürecek güçlü filmler, vizyoner konuşmacılar ve canlandırıcı müziklerin yayınlanacağı Pangea Day (Pangea Günü), 10 Mayıs 2008 tarihinde İnternet, televizyon, dijital sinemalar ve cep telefonları aracılığı ile tüm dünyada canlı olarak yayınlanacak.

Nokia N82 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.



Eklenme tarihi: 20.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler