Nokia ve Google aynı masada

Nokia ve Google aynı masada

Nokia ve Google, Google'ın popüler arama motorunu Nokia Search uygulaması ile entegre edeceklerini duyurdular. Dünya çapında 1002'den fazla ülkede 40'ı aşkın farklı dil konuşan Nokia kullanıcıları, mobil cihazları üzerinden Google arama motoruna erişebilecek. Bu entegrasyon, ilk etapta belli pazarlarda Nokia N96, Nokia N78, Nokia 6210 Navigator ve Nokia 6220 Classic ile başlayacak, zamanla ilave Nokia cihazlarıyla genişletilecek.

Nokia N95 8GBEn geniş çapta arama
Google ile birlikte Nokia Search, kullanıcılara İnternet'teki bilgilere cep telefonları üzerinden hızlı ve kolay erişim olanağı sunacak. Ayrıca Nokia Search, kullanıcılara komple bir arama deneyimi yaşatacak. Kullanıcılar, kendi cihazları üzerinden içerik arayabilecek; yerel arama motorlarından yararlanabilecekler.

Nokia N95 8GB ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Tek tuşla ulaşılabilecek
100'ü aşkın ülkede 42 dilde 40’dan fazla Nokia cihazı üzerinden erişilebilecek olan Nokia Search'e aktif bekleme ekranından tek bir tuşla doğrudan ulaşılabilecek. Böylece kullanıcılar zamandan tasarruf ederken aradıkları içeriklere kolaylıkla ulaşabilecekler. Kullanıcı, aradığı bilgiye ulaştığında, Nokia Search ile tek bir tıkla harita, mesajlaşma ya da tarayıcı gibi cihaz işlevlerini kullanarak bu bilgiden yararlanabilecek. Uyumlu Nokia cihazları için www.mobilesearch.nokia.com adresini ziyaret ediniz.

Nokia N95 8GB’da YouTube desteği
Bu işbirliği, Nokia ve Google arasındaki mevcut işbirliğine dayanıyor. Bunun öncesinde Google arama motoru, Nokia İnternet tabletleri üzerinden erişilebilir hale geldi. Ayrıca geçen yıl Nokia N95 8GB, Google'ın video paylaşım platformu YouTube'u tamamen destekleyen ilk mobil cihaz oldu.



Eklenme tarihi: 21.02.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler