Nokia Türkiye’ye Conor Pierce

Nokia Türkiye’ye Conor Pierce

Mayıs 2006’dan bu yana Nokia Türkiye’nin genel müdürlüğünü yürütmekte olan Imfred de Jong, 1 Şubat 2009 itibariyle görevini Conor Pierce’a devretti. Kariyerini Nokia Avrasya Satış Operasyonları Müdürü olarak sürdürecek olan Imfred de Jong, konu hakkında şu yorumu yapıyor:

Nokia 2700 ClassicTürklerin hizmet anlayışına hayran kaldım
“Yaklaşık 3 yıl Nokia Türkiye Genel Müdürü olarak hizmet verdim. Bu görevi her zaman bir ayrıcalık olarak gördüm. Pek çok başarıya imza attığımız mükemmel bir dönemdi. Türklerle birlikte çalışmaktan gerçekten büyük keyif aldım ve onların iş disiplinlerine, sıcaklıklarına ve kaliteli hizmet anlayışlarına hayran kaldım. Ama artık, ayrılık vakti geldi. Avrasya Satış Operasyonları Müdürü olarak belirlenen yeni görevime başlamak için sabırsızlanıyorum. Pierce ve ekibine de bol şans diliyorum. Bu vesileyle, bütün iş ortaklarımıza ve Nokia kullanıcılarına şirketimize, ürünlerimize ve hizmetlerimize gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ediyorum.”

Pierce yeni görevi ile ilgili neler söyledi?
Daha önce Nokia’nın İrlanda ve Dubai ofislerinde üst düzey pozisyonlarda çalışan Pierce, yeni görevi hakkında şunları söylüyor: “Nokia Türkiye’de genel müdürlük yapma fırsatı bulduğum için büyük heyecan duyuyorum. Türkiye cep telefonu pazarı, nüfus yapısı ve dağıtım ortamı bakımından gerçekten ilgi çekici bir pazar. Özellikle mevcut navigasyon, müzik ve mesajlaşma, yakında sunulacak 3G servisleri gibi tüketici servislerine ilginin artmasını sağlayacak. Bugüne kadar kaydedilen başarıyı devam ettirmek için sabırsızlanıyorum. Bu başarı, hiç kuşkusuz, iş ortaklarımızla ve son kullanıcılarımızla sağlam ilişkiler geliştiren güçlü bir yerel ekibin eseridir.”

Conor Pierce kimdir?
1970 İrlanda doğumlu Conor Pierce, Dublin Üniversitesi’nde ticaret ve uluslararası pazarlama üzerine eğitim gördü. Profesyonel iş yaşamına İrlanda’nın en büyük süt ürünleri firması Waterford Foods’da kategori müdürü olarak başlayan Pierce, daha sonra sırasıyla Glenross Hosiery’de ve Ericsson Tüketici Ürünleri’nde satış ve pazarlama müdürü olarak görev aldı. 2001 yılında, Ericsson İrlanda Tüketici Ürünleri’nde genel müdürlük pozisyonuna getirildi. 2003 yılının başında Dublin ve Riyad’dan sorumlu global satış müdürü olarak Avaya İrlanda’ya geçti. Aynı yılın sonunda Nokia İrlanda bünyesine katıldı. Burada müşteri direktörlüğü ve genel müdürlük yaptı. Su sporları, dağcılık, okuma ve gezmeye ilgi duyan Pierce, evli ve 3 çocuk babası.



Eklenme tarihi: 3.02.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu satın alma rehberi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler