Nokia telefonlara Office Mobile güncellemesi

Nokia telefonlara Office Mobile güncellemesi

Nokia Belle kullanıcılarının cihazlarına Microsoft uygulama güncellemesi yaparak bir çok mobil servisi kullanıma sundu. Bunlardan en önemlisi Office Mobile uygulaması ile kullanıcılar artık Word, Ecxel ve PowerPoint dosyalarını açabiliyor, düzenleyebiliyor veya yeni doküman oluşturabiliyor. Bununla birlikte OneNote, Document Connection, mobil Lync 2010 ve PowerPoint Broadcast gibi uygulamalar eksiksiz bir Microsoft uygulamaları paketi sunuyor.

Güncellemeler hangi cihazlara geldi?
Microsoft Word, PowerPoint ve Excel mobil uygulamaları Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7 ve Nokia Oro cihazlarına yazılım güncellemesi olarak geldi. Nokia C6-01 için Mobil Office uygulaması ise Nokia Mağaza’da Mayıs ayından itibaren kullanıma sunulacak.

N8, E6 ve Nokia 500 için ileri bir tarihte
Sonradan Symbian Belle işletim sistemine sahip olan Nokia N8 ve Nokia E6, yeni çıkan Nokia 500 için ise Microsoft uygulamalarının tamamı daha ileri bir tarihte güncelleme olarak sunulacak. Nokia 808 PureView için ise satışların başlayacağı 2012’nin ikinci çeyreğinde kullanıma sunulacak.



Eklenme tarihi: 25.04.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler